dinsdag 9 december 2014

Het leven wordt gekust - 38

Door te leven naar jouw eigen waarheid
zul jij vrijheid ervaren. 

Je moet het leven te nemen zoals het komt, zonder oordeel, zonder verwachting, en zonder angst. Identificeer je niet met je gedachten en gevoelens, maar neem alleen waar dat ze er zijn. Accepteer de situatie waarin je jezelf op dit moment bevindt, als de beste situatie voor jou om van te leren.

Als jij jezelf niet afgescheiden ziet, maar als onderdeel van een groter geheel, en je verbonden voelt met alles wat leeft, dan is het niet langer nodig om controle uit te oefenen en een situatie naar jouw hand te zetten.

Het is voldoende om gewoon te ‘zijn’. Je bent je bewust van de situatie, maar je hebt niet langer de  neiging er iets aan te veranderen. Je hoeft niet meer  te voldoen aan wat er van je verwacht wordt. Je bent goed genoeg zoals je bent.

Daarmee schep je ruimte om te gaan leven naar jouw eigen waarheid. Je zult ontdekken wat jou uniek maakt, en in die richting zul jij je gaan ontwikkelen. Je stelt jezelf in dienst van het leven, en dat zal jou een geweldig gevoel van innerlijke rust, vreugde en vrijheid geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten