maandag 22 december 2014

Het leven wordt gekust - 51

Begroet elke nieuwe dag als een dag met ontelbare mogelijkheden.

Elke dag gaat de zon weer op: een nieuwe dag, een nieuwe dageraad, een nieuwe kans op een nieuwe dans.

Begroet elke nieuwe dag! Zie elke nieuwe dag, voordat je ergens mee begint, als een dag die alle potentie in zich heeft. Een dag om nieuwe mensen te ontmoeten, om kennis te maken met nieuwe omstandigheden, om inspiratie en ideeën op te doen, om creatief te zijn en om inzicht te krijgen. Kortom, om in harmonie met het universum te leven en eenheid te ervaren.

Wanneer je de dag begint met de instelling dat je nieuwe gedachten, gevoelens en ervaringen kunt opdoen, in plaats van met de instelling dat het een moeizame dag zal zijn die zorgen en problemen met zich meebrengt, dan ben je bezig om voor jezelf een nieuwe toekomst te creëren.

Door je nieuwe instelling geef je het universum alle kansen om ervoor te zorgen dat jij de juiste mensen ontmoet, de juiste inspiratie ontvangt en dat jouw dag soepel en zorgeloos zal verlopen. Je geeft het universum de kans om ervoor te zorgen dat de juiste dingen op jouw pad komen.

Je kunt de nieuwe dag begin door even tijd voor jezelf te nemen. Slechts het enkele minuten denken aan de onbegrensde mogelijkheden die het universum jou te bieden heeft, zal al een wereld van verschil maken.

Elke nieuwe dag is een kans om het universum jou te laten geven waar jij recht op hebt: een dag om het leven ten volle te ervaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten